COVID-19 Tájékoztató

Minden tekintetben FOGJUNK ÖSSZE, míg egymás védelmében TARTSUNK TÁVOLSÁGOT!
Covid-19

Tisztelt Ügyfelünk!
Napjainkban a világ komoly kihívásokkal szembesül a koronavírussal szemben folytatott harc kapcsán. Jelenleg még nagyobb figyelemmel kell lennünk egymás iránt, közös felelősségünk a fertőzés terjedésének csökkentése. E gyorsan változó helyzetben az Audi (Volkswagen konszern) szorosan együttműködik partnereivel mindannyiunk egészségének megóvása érdekében. Dolgozói egészségét szem előtt tartva, üzemeiben átmenetileg felfüggesztette az autógyártást és ügyfelünkként is biztos lehet benne, hogy határozott lépéseket tettünk a fertőzés kockázatának minimalizálása érdekében!

A kereskedésekben és szervizekben a szokásosnál gyakrabban és alaposabban tisztítjuk, fertőtlenítjük az érintőfelületeket és a kiállítási autókat. Munkatársaink minden területen a járványügyi szakemberek által javasolt biztonsági intézkedések betartásával járnak el.

A gépkocsi értékesítés és a szervizek továbbra is rendelkezésére állnak, ám a szokásostól némileg eltérő módon és időben. Az ezzel kapcsolatosan felmerülő leggyakoribb kérdésekre az alábbiakban olvashatja a válaszokat.
 

https://www.procar.hu/hirek/altalanos-tajekoztato
 
Minden tekintetben FOGJUNK ÖSSZE, míg egymás védelmében TARTSUNK TÁVOLSÁGOT!