Újdonság az Audiról
2019.05.20.

Az Audi a közlekedési lámpákkal közös hálózatba kapcsolja autóit Európában

Az Audi „Traffic Light Information” (Audi közlekedési lámpa információ) szolgáltatás az idei évben indul IngolstadtbanAndre Hainzlmaier, az Intelligens Városfejlesztés vezetője: „Az Audi ügyfelei még kényelmesebben utazhatnak. A forgalom áramlása javul.”A GLOSA ajánlott sebességgel javítja a „zöld hullám” valószínűségét Ingolstadt / Budapest, 2019. május 20. – Az Audi elindítja a jármű és környezete (vehicle-to-infrastructure – V2I) között létrejövő „Traffic Light Information” (Közlekedési lámpa információ) szolgáltatását Európában. Júliustól az Audi új modelljei összekapcsolódnak az ingolstadti közlekedési lámpákkal, majd 2020-tól ez a kör további európai városokkal bővül majd. Ettől kezdve az autók jobb eséllyel érhetik el a „zöld hullámot” a városon belül: az Audi vezetői a műszerfalon láthatják a megfelelő sebességet, amely a következő közlekedési lámpa zöld jelzésének eléréséhez szükséges. Ha ez a megengedett sebességhatárokon belül nem lehetséges, akkor a rendszer visszaszámol a következő zöld jelzésig. Így a városi közlekedés még kényelmesebbé és hatékonyabbá válhat. Az Amerikai Egyesült Államokban az Audi ügyfelei már 2016. vége óta használhatják ezt a szolgáltatást. Az Audi az első autógyártó a világon, amely sorozatgyártású modelljeit a városok közlekedési lámpáival hálózatba kapcsolja.
Bővebben
Régebbi hírek betöltése
Hiba történt. Kérjük, töltse be újra az oldalt.
A ranglista élén

Az Auto Bild tartósteszt-ranglistájának élén az Audi A3 Sportback g-tronne

Az Auto Bild tartóstesztjén valaha elért legjobb eredmény. Az Audi g-tron technika hosszú távú minőségének bizonyítéka 80 százalékkal mérsékelt szén-dioxid-kibocsátás az e-gas üzemű Audi g-tron modelleknél.

További információk
Új A4 Avant g-tron és az új A5 Sportback g-tron

Új A4 Avant g-tron és az új A5 Sportback g-tron

Két új, hosszú távon fenntartható üzemű alternatívával is szolgál az Audi a középkategóriában. Az új A4 Avant g-tron és az új A5 Sportback g-tron hajtásáról egyaránt 170 lóerős, kettős üzemű 2.0 TFSI erőforrás gondoskodik, így – akárcsak a már kapható A3 Sportback g-tron – igény szerint a különösen klíma- és környezetkímélő Audi e-gas üzemanyaggal, normál földgázzal (CNG) vagy benzinnel is működtethetők. Mindkét modell máris megrendelhető a márkakereskedőknél.

További információk
Audi Q2

Új Audi Q4

A vártnál jóval hamarabb érkezik az Audi Q4, de az új A7 is a közelben van

További információk
Növekvő eladás

Gyártási jubileum

Legördült a 150 milliomodik Volkswagen a wolfsburgi üzem gyártósoráról

További információk
Ready to Roc!

Ready to Roc!

Az új T-Roc világpremierje

További információk
Golf Sportsvan

Golf Sportsvan

Frankfurti premier – A felfrissített Golf Sportsvan közlekedési torlódás asszisztenssel, gesztusvezérléssel és új TSI-kínálattal

További információk