• Audi Q8
  Újdonság az Auditól 2023.09.25.

  Kifejező dizájn és új világítástechnika – A továbbfejlesztett Audi Q8

  Letisztult formavilággal és továbbfejlesztett technikával frissíti fel Q-családja zászlóshajóját az Audi. Átdolgozott külső dizájnja új első és hátsó lökhárítóval hangsúlyozza az SUV-kupé erőteljes karakterét. Az extrafelszerelésként rendelhető S line külső optikai csomag az ügyfelek sportosság iránti igényeit hivatott még jobban kielégíteni. Az Audi első alkalommal kínálja Q8 modelljét lézeres kiegészítő távolsági fénnyel szerelt HD-Matrix LED-fényszórókkal, amelyek választható fénygrafikával megjelenő, digitális nappali menetfénnyel is rendelkeznek. A fejlett világítástechnikák bővített programját igény szerint négyféle hátsó fénygrafikával szolgáló, digitális OLED hátsó lámpák teszik teljessé. A Q-modellek sorában elfoglalt csúcspozíciót új keréktárcsák, színek, dekorbetétek, illetve kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal készült ülések is hangsúlyozzák.

 • Új VW Tiguan
  Újdonság a Volkswagentől 2023.09.23.

  Bemutatkozott az új VW Tiguan

  Akár dízellel is választható

 • Audi
  Aktuális 2023.09.19.

  Audi RS Q e-tron városnézésen: Az Audi sofőrjei inspirálják Madridot, Párizst és Stockholmot

  A sivatagtól a nagyvárosokig: az Audi nemcsak a Dakar Rallyn használja az RS Q e-tron jövőorientált hajtástechnikáját, hanem kifejezetten a nagyvárosokban is demonstrálja azt. Az egy évvel ezelőtti, nagy sikerű hamburgi turné után most annak a három országnak a fővárosai szerepeltek a programban, ahonnan az Audi gyári pilótái érkeznek. Carlos Sainz/Lucas Cruz áthaladt Madridon, Stéphane Peterhansel/Edouard Boulanger Párizsban utazott, Mattias Ekström/Emil Bergkvist pedig Stockholmon keresztül kormányozta az innovatív, alacsony kibocsátású prototípust. Sok járókelő követte az érzelmi előadásokat, tele örömmel és kíváncsisággal.

 • vw passat
  Újdonság a Volkswagentől 2023.09.07.

  Volkswagen Business Class – Az új Passat Variant világpremierje

  Bemutatkozott a nagyközönség előtt a legendás Passat legújabb generációja. Több mint 34 millió eladott példányával a Passat – a Golf után, ám immár a Bogár előtt – minden idők második legnagyobb darabszámban értékesített Volkswagen-modellje a világon.

 • Szerviz 4+
  Szervizhírek 2023.09.05.

  AUDI Szerviz 4+

  100% Audi akkor is, ha elmúlt már 4 éves.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.