1. Hírek
  2. AZ ÚJ VOLKSWAGEN MULTIVAN. KIPRÓBÁLHATÓ ÉS ÉS MEGRENDELHETŐ MÁRKAKERESKEDÉSÜNKBEN!
2022.09.25.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

AZ ÚJ VOLKSWAGEN MULTIVAN. KIPRÓBÁLHATÓ ÉS ÉS MEGRENDELHETŐ MÁRKAKERESKEDÉSÜNKBEN!

Már elkezdődött a hazai forgalmazás, az új Multivan már konfigurálható és megrendelhető márkakereskedésünkben. A Volkswagen új Multivan modelljét az elsőtől az utolsó milliméterig újraalkotta. Az új hajtásrendszer mellett az új Multivan nagyobb kényelmet és biztonságot, illetve innovatív belső teret kapott, emellett továbbra is hozza a legendás Multivan jellemzőket.

New Multivan

Az új Multivan elsőkerék-hajtást használ, mozgatásáról kétféle – 136 lóerős (100 kW) és 204 lóerős (150 kW) – négy hengeres, turbófeltöltéses, TSI benzinmotor gondoskodik. A legújabb generációt eHybrid rendszerrel is piacra küldi a Volkswagen Haszonjárművek, amelyben a 116 lóerős (85 kW) elektromos villanymotor, illetve egy 150 lóerős turbófeltöltős TSI-benzinmotor együttesen gondoskodik a jármű meghajtásáról. A hibrid rendszer összteljesítménye így eléri a 218 lóerőt (150 kW). A padlólemez alá épített 10,4 kWh kapacitású lítiumion-akkumulátorral a jármű akár 40-50 kilométert tisztán elektromos üzemmódban is képes megtenni. A belső égésű motorral kombinálva a modell hatótávolsága eléri a 700 kilométert.Az új Multivan két tengelytávval (4973mm és 5173 mm) és négy féle felszereltségi szinttel (Multivan, Life, Style, Energetic), és akár 14 színárnyalatban rendelhető... Részletekért keresse fel márkakereskedésünket.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.