1. Hírek
  2. AUDI Szerviz 4+
2023.09.05.
Szervizhírek

AUDI Szerviz 4+

100% Audi akkor is, ha elmúlt már 4 éves.

Szerviz 4+

A márkaszervizeink által nyújtott szakértelem, gyári technológiák és eredeti alkatrészek egyet jelentenek a finoman összehangolt, minőségi Audi teljesítménnyel. Mi tudjuk, hogy jó kezekben mire képes az autója, Ön pedig tudja, hogy autója mindaddig Audi marad ameddig Audi szervizben szervizelteti. Magyarországi márkaszervizeinkben négy évnél idősebb autójához most különösen versenyképes áron biztosítunk Audi Eredeti Alkatrészek®-et.

Amit minden kedvezményes áru Audi Service 4+ javítási csomag tartalmaz:

valamennyi gyári technológia szerint cserélendő Audi Eredeti alkatrész és egyéb segédanyag
a gyári technológia szerint elvégzendő munkálatok munkadíja, ide értve a szükséges csatlakozó munkálatok (pl. sebességváltó le és felszerelés, fékhatás mérés stb.) díját is
2 év garancia a beépített Audi Eredeti alkatrészekre
6 hónap jótállás az elvégzett munkálatokra
A munkálatokról számlát állítunk ki, amellyel a garancia és jótállás érvényesíthető. Az ár párban cserélendő alkatrészeknél (fékbetét, féktárcsa, lengéscsillapító) mindkét oldalra vonatkozik. Az Ön 4 évesnél idősebb Audi gépkocsijára igénybe vehető további számtalan Audi Service 4+ ajánlatunkról készséggel adnak Önnek felvilágosítást Audi szerviztanácsadó kollégáink.

·         Első féktárcsák és fékbetétek cseréje

·         Első lengéscsillapítók cseréje

·         Kuplungszett csere

·         Vezérműszett és vízszivattyú cseréje

* Járművének típusmegjelölése a forgalmi engedélyben az alvázszám 7. és 8. karaktereként látható (pl.: a WAUZZZ8E50A123456 szám a 8E járműtípusnak felel meg).

** A megadott motorkódokat a gépkocsi forgalmi engedélyének „P.5” pontjánál szereplő karaktersorozat első 3 betűje mutatja. A fékberendezés és futómű kivitelére vonatkozóan – az alvázszám alapján – az Ön Audi márkaszervizében tudnak felvilágosítással szolgálni.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.