1. Hírek
  2. VADONATÚJ VOLKSWAGEN TAIGO. MOST KÖZPONTI KÉSZLETRŐL, RÖVID HATÁRIDŐVEL!
2022.09.25.
Újdonság a Volkswagentól

VADONATÚJ VOLKSWAGEN TAIGO. MOST KÖZPONTI KÉSZLETRŐL, RÖVID HATÁRIDŐVEL!

A Taigo középpontjában a design, az egyéniség és érzelmek állnak. Az alapfelszereltségként LED-es fényszórókkal, teljesen digitális vezetőtérrel és a legújabb generációs Infotainment rendszerekkel felszerelt 4,26 méteres SUV-kupé új mércét állít kategóriájában.

taigo

Alapfelszereltségként minden Taigo olyan asszisztens rendszerekkel van felszerelve, mint a Front Assist környezetfigyelő rendszer, beleértve a városi vészfékezési funkciót és a sávtartó asszisztenst. Ebben a járműkategóriában kevés modell kínál hasonlóan innovatív asszisztencia-rendszereket ilyen magasszintű kényelem és biztonság érdekében.

A Taigo alapvetően elsőkerék-hajtású modellként, 70 kW (95 LE), 81 kW, (110 LE) és 110 kW (150 LE) teljesítményű, rendkívül hatékony benzinmotorokkal dobja piacra. A sebességváltás a motortól függően kézzel, 5 fokozatú/6 fokozatú kézi sebességváltóval vagy 7 fokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DSG) történik.

Fedezze fel az új Taigo-t márkakereskedésünkben!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.